Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Σπιτικά φιλετάκια κοτόπουλου πανέ



Ένας μεζές που θα ξετρελλάνει τα παιδιά (…κάθε ηλικίας)!!  



  • Παίρνετε φιλέτα κοτόπουλου ξεψαχνισμένα.
  • Τα κόβετε σε μικρότερα φιλετάκια.
  • Τα πασπαλίζετε με το Μείγμα Μπαχαρικών για Κοτόπουλο “καλή νοικοκυρά”.
  • Τα περνάτε από χτυπημένο αυγό και μετά από τριμμένη φρυγανιά.
  • Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε καλά ελαιόλαδο (ή κάποιο ηλιέλαιο καλής ποιότητας).
  • Τηγανίζετε τα φιλετάκια μέχρι να ροδίσουν κι από τις δύο πλευρές.
  • Τα βγάζετε πάνω σε χαρτί κουζίνας. Έτσι θα απαλλαγούν από το περίσσιο λάδι και υγρασία και θα διατηρηθούν τραγανά.

  
TIPS

Αντί να τα τηγανίσετε, μπορείτε να ψήσετε τα πανέ φιλετάκια στον φούρνο, σε ταψάκι με λαδόκολα, 
μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-

Διαβάστε επίσης: