Είναι μια δροσερή, ανάλαφρη, νόστιμη πρόταση, υγιεινή, χορταστική και το σπουδαιότερο: με ελάχιστες θερμίδες!!
Η προέλευσή της είναι Ασιατική, αλλά εγώ την προσάρμοσα στις Ελληνικές γεύσεις και αν την δοκιμάσετε θα γίνει η αγαπημένη σας σαλάτα!!
Η προέλευσή της είναι Ασιατική, αλλά εγώ την προσάρμοσα στις Ελληνικές γεύσεις και αν την δοκιμάσετε θα γίνει η αγαπημένη σας σαλάτα!!
Παρασκευή:
Διαλέξτε μεγάλα αγγουράκια και πλύντε τα καλά, μια και θα τα κόψετε με την φλούδα. Για μεγαλύτερη ασφάλεια, σκεπάστε τα με νερό και λίγο ξύδι και αφήστε τα μέσα για 10-15 λεπτά.
Κόψτε τα σε πολύ πολύ λεπτές φετούλες.
Παραλλαγές:
1, Προσθέστε φρέσκο ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι (ή ξερό αν το προτιμάτε) και πασπαλίστε με σουσάμι.
2. Προσθέστε μια ψιλοκομμένη σκελίδα σκόρδο και 2-3 κουταλιές της σούπας γιαούρτι φυσικό, (όχι στραγγιστό) και ανακατέψτε καλά την αγγουροσαλάτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου