Υλικά:
- 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μικρά κομμάτια
 - 4-5 πατάτες κομμένες
 - 3-4 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
 - !,5 κουταλάκι γεμάτο Μείγμα Μπαχαρικών για Κρεατικά "καλή νοικοκυρά"
 - Ελαιόλαδο
 - Χυμός ενός λεμονιού
 - Λίγο επί πλέον αλάτι για τις πατάτες.
 
Εκτέλεση
Σε ένα βαθύ σκεύος ανακατεύουμε όλα τα παραπάνω υλικά και τα αφήνουμε να μαριναριστούν για 30΄ λεπτά τουλάχιστον στο ψυγείο.
Κόβουμε 4 ή 5 μεγάλα κομμάτια λαδόκολλας και μοιράζουμε τα μαριναρισμένα υλικά πάνω σ΄αυτά.
Τυλίγουμε καλά. Ξανατυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς C για 1 ώρα και 20΄ λεπτά.
Ανοίγουμε τα πακέτα στο κέντρο, παραμερίζουμε τα περιτυλίγματα και ξαναβάζουμε στον φούρνο να ροδίσουν στο γκριλ για λίγα λεπτά
TIPS
- Μπορούμε προαιρετικά να προσθέσουμε 200 γρ. κεφαλοτύρι, (ή κέριγκορ, ή παρμεζάνα) κομμένα σε κύβους, πριν από το μαρινάρισμα. (παραλείπουμε το αλάτι αν βάλουμε κεφαλοτύρι).
 - Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε χοιρινό αντί για μοσχάρι, ή και τα δύο μαζί. Ακόμη και με μπουτάκι αρνιού γίνεται πολύ νόστιμη η συνταγή.
 

