Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Κοτόπουλο στο γκριλ


Νόστιμο, λαχταριστό ψητό κοτόπουλο για όλη την οικογένεια, αλλά και για την δίαιτά σας..!! 



  • Κόψτε το κοτόπουλο στο κέντρο κατά μήκος της ράχης ή του στήθους, και ανοίξτε το.
  • Πατήστε το με την παλάμη σας στο στήθος ή στην ραχοκοκαλιά, δυνατά να σπάσει, ώστε να απλωθεί καλύτερα. Βάλτε το σε ένα ταψάκι.
  • Αλείψτε το καλά με λάδι και λεμόνι και πασπαλίστε το με αρκετό (γιατί δεν θα βάλετε τίποτε άλλο) από το Μείγμα Μπαχαρικών για  Κοτόπουλο "καλή νοικοκυρά". 
  • Ρίξτε λίγο νεράκι στο ταψί από την γωνιά του.
  • Σκεπάστε το ερμητικά με αλουμινόχαρτο αφού πρώτα το προστατέψετε με ένα κομμάτι λαδόκολλα.
  • Ψήστε το στο φούρνο στους 200 βαθμούς  C, για 40 -45  λεπτά.
  • Ξεσκεπάστε το, ανεβάστε το ταψάκι στην επάνω σχάρα του φούρνου και ψήστε το στο γκριλ, μέχρι να ροδοκοκκινίσει το κοτόπουλο.
  • Συνοδέψτε το με τηγανητές πατατούλες, ή πιλάφι, ή μόνο με μια πλούσια σαλάτα..!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-

Διαβάστε επίσης: