- Κόψτε το κοτόπουλο στο κέντρο κατά μήκος της ράχης ή του στήθους, και ανοίξτε το.
- Πατήστε το με την παλάμη σας στο στήθος ή στην ραχοκοκαλιά, δυνατά να σπάσει, ώστε να απλωθεί καλύτερα. Βάλτε το σε ένα ταψάκι.
- Αλείψτε το καλά με λάδι και λεμόνι και πασπαλίστε το με αρκετό (γιατί δεν θα βάλετε τίποτε άλλο) από το Μείγμα Μπαχαρικών για Κοτόπουλο "καλή νοικοκυρά".
- Ρίξτε λίγο νεράκι στο ταψί από την γωνιά του.
- Σκεπάστε το ερμητικά με αλουμινόχαρτο αφού πρώτα το προστατέψετε με ένα κομμάτι λαδόκολλα.
- Ψήστε το στο φούρνο στους 200 βαθμούς C, για 40 -45 λεπτά.
- Ξεσκεπάστε το, ανεβάστε το ταψάκι στην επάνω σχάρα του φούρνου και ψήστε το στο γκριλ, μέχρι να ροδοκοκκινίσει το κοτόπουλο.
- Συνοδέψτε το με τηγανητές πατατούλες, ή πιλάφι, ή μόνο με μια πλούσια σαλάτα..!!
"Ο δρόμος για την καρδιά περνάει πρώτα από ...το στομάχι"
Τρίτη 25 Αυγούστου 2015
Κοτόπουλο στο γκριλ
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
-
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου