Ένα, αγαπημένο γλυκάκι των παιδιών ...κάθε ηλικίας, φτιαγμένο με αγνά υλικά και σπιτική φροντίδα!!
Υλικά
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
100 γρ. κουβερτούρα γάλακτος
150 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη
2 κουταλιές σούπας ζάχαρη άχνη
4 κουτ σούπας κακάο
1 φλιτζάνι καλά τριμμένο φουντούκι
Εκτέλεση
Αλέθουμε τα φουντούκια στο multi προσθέτοντας λίγο από το ζαχαρούχο, να γίνουν σαν αλοιφή.
Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα, την άχνη, το κακάο και τα χτυπάμε για λίγα λεπτά μαζί.
Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο σε μπεν μαρί και την ενώνουμε με τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε καλά.
Αφήνουμε την μερέντα να κρυώσει και τη βάζουμε στο ψυγείου για να πήξει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου