Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Καθαρίστε όλο το σώμα από τις τοξίνες.


Η συνταγή για το αποτοξινωτικό ποτό, για το οποίο θα μιλήσουμε έχει τη δυνατότητα να καθαρίσει και να αφαιρέσει όλες τις τοξίνες από το σώμα σας.


























Λειτουργεί αποτελεσματικά για την επιτάχυνση του μεταβολισμού, την εξισορρόπηση της πίεσης του αίματος, την αφαίρεση του λίπους και την καταπολέμηση του διαβήτη, η οποία είναι ίσως η μεγαλύτερη ωφέλεια από την χρήση του ποτού αυτού.
Ετοιμάστε το πολύ εύκολα. Μπορείτε να το κάνετε μέσα σε μόλις 2 λεπτά.
Θα χρειαστείτε:
Ένα κουταλάκι του γλυκού κανέλα 
Δύο κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού 
Μία κουταλιά της σούπας μέλι 
Δύο κουταλιές της σούπας ξίδι 
1,5 φλιτζάνια νερό
Οδηγίες:
Ανακατεύψτε καλά όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ.
Πίνετε αυτό το μείγμα με άδειο στομάχι το πρωί.
Για καλύτερα αποτελέσματα, μην αποθηκεύετε αυτό το ποτό.
Ετοιμάστε το κάθε μέρα πριν από το πρωινό.
Ακολουθήστε αυτή τη συνήθεια για 3 μήνες.

Τι είναι αυτό που κάνει αυτό το απλό ποτό τόσο ξεχωριστό; Τα συστατικά του:
Κανέλα
Αυτό το γλυκό, αρωματικό μπαχαρικό είναι ένα από τα παλαιότερα γνωστά μπαχαρικά.
Μας προσφέρει αντι πήξη και αντιμικροβιακά οφέλη, βελτιωμένη λειτουργία του εγκεφάλου και συμβάλλει στην υγεία του παχέος εντέρου. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στον έλεγχο του σακχάρου στο αίμα, σε άτομα με διαβήτη.
Λεμόνι
Πλούσιο σε βιταμίνες και ανόργανα συστατικά, το λεμόνι βοηθά στην επίλυση μιας σειράς προβλημάτων υγείας. Επίσης ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες, που προκαλούν καρκίνοΕπιπλέον, το κιτρικό οξύ έχει οφέλη για τη μείωση της χοληστερόλης στο αίμα, τη μείωση της υψηλής αρτηριακής πίεσης και την πρόληψη της καρδιαγγειακής νόσου.
Μέλι
Τα οφέλη του μελιού για την υγεία  είναι πάρα πολλά για να αναφερθούν όλα, αλλά εδώ είναι μερικά βασικά:


  • Είναι πλούσιο σε πολλά θρεπτικά συστατικά όπως βιταμίνες, μέταλλα, ένζυμα και πολυφαινόλες.
  • Τα φυσικά σάκχαρά του παίζουν σημαντικό ρόλο στην πρόληψη της κόπωσης κατά τη διάρκεια της άσκησης, καθιστώντας το ένα φυσικό αναμνηστική ενέργειας.
  • Είναι ένα ισχυρό διεγερτικό του ανοσοποιητικού συστήματος. 
  • Οι αντιοξειδωτικές και αντιβακτηριακές του ιδιότητες,  μπορούν να βοηθήσουν  στη βελτίωση του πεπτικού συστήματος, και έτσι μπορείτε να μείνετε υγιείς και να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε ασθένεια πιο εύκολα.
Μηλόξυδο
Το ξύδι μήλου, ο μηλίτης,  μπορεί να ομαλοποιήσει την αρτηριακή πίεση, εάν λαμβάνεται καθημερινά, καθώς είναι πλούσιο σε οξικό οξύ, το οποίο μπορεί να μειώσει την υπέρταση (υψηλή αρτηριακή πίεση). Ως εκ τούτου, η δυνατότητα του μηλίτη να δημιουργεί αλκαλικότητα, μπορεί να διορθώσει την υπερβολική οξύτητα στον οργανισμό μας και να βοηθήσει στην πρόληψη και την καταπολέμηση των λοιμώξεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-

Διαβάστε επίσης: