Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Μονοχρωματικά Πασχαλινά αυγά


Το βάψιμο των Πασχαλινών αυγών είναι μια τόσο διασκεδαστική και δημιουργική διαδικασία, που μας κάνει να χαιρόμαστε σαν παιδιά, ιδιαίτερα όταν τα δημιουργήματά μας έχουν την απέριττη ομορφιά και κομψότητα αυτών των μονοχρωματικών αυγών!!
Μονοχρωματικό Πασχαλινά αυγά - εύκολα να κάνουν τις όμορφες μονοχρωματικό αυγά στο χρόνο προβολής με το χρόνο!
Και ενώ είναι αρκετά δύσκολο να πετύχετε τις τέλειες αποχρώσεις, στη συνέχεια, θα πρέπει να τα ανοίξετε για να τα φάτε και πετάξτε όλην αυτή την σκληρή δουλειά! Υπάρχει ένας τρόπος, να κρατήσετε κάποια δημιουργήματά σας, για πολλές Πασχαλιές. Θα πρέπει όμως να αδειάσετε το εσωτερικό τους πριν τα διακοσμήσετε. Είναι βέβαια λίγο επίπονη και χρονοβόρα διαδικασία, αλλά αξίζει τον κόπο να κάνετε λίγα αυγά κάθε χρονιά, μόνο για διακόσμηση, αφού θα σας μείνουν και για την επόμενη!


Μονοχρωματικό Πασχαλινά αυγά - εύκολα να κάνουν τις όμορφες μονοχρωματικό αυγά στο χρόνο προβολής με το χρόνο!
Πως θα τα αδειάσετε:

Κάντε μια μικρή τρύπα σε κάθε άκρο του αυγού με μια βελόνα του κεντήματος ή ένα ψιλό καρφάκι (όσο μεγαλύτερη είναι η οπή, τόσο πιο εύκολο είναι να αδειάσει το εσωτερικό, αλλά θα είναι και πιο ορατή). Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα πλαστικό καλαμάκι, με το ένα άκρο του στην μια τρύπα και φυσήξτε. Το εσωτερικό του αυγού θα βγει από την άλλη πλευρά. Αφήστε να τρέξει ζεστό νερό μέσα στο άδειο αυγό και ταρακουνήστε το, για να καθαρίσετε καλά το εσωτερικό του. Αφήστε τα να στεγνώσουν 1-2 μέρες. 

Εάν πάλι δεν θέλετε να τρυπήσετε τα αυγά, δεν έχετε παρά να τα βράσετε παραδοσιακά και να τα χρωματίσετε ακολουθώντας τις ίδιες οδηγίες:
Μονοχρωματικό Πασχαλινά αυγά - εύκολα να κάνουν τις όμορφες μονοχρωματικό αυγά στο χρόνο προβολής με το χρόνο!1. Χρησιμοποιήστε λευκά και καφετιά αυγά, για να πάρετε ακόμα περισσότερες αποχρώσεις στα μονοχρωματικά αυγά σας, γιατί κάθε είδος δίνει την δική του χρωματική γκάμα.

2. Αν τα αυγά σας είναι άδεια, δεν θα βυθίζονται στην βαφή, αλλά θα επιπλέουν. Βυθίστε τα με την βοήθεια μιας οδοντογλυφίδας.


Μονοχρωματικό Πασχαλινά αυγά - εύκολα να κάνουν τις όμορφες μονοχρωματικό αυγά στο χρόνο προβολής με το χρόνο!
3. Για τις ανοιχτότερες αποχρώσεις των χρωμάτων, βουτήξτε τα αυγά για λίγο στο χρώμα και αφαιρέστε τα αμέσως. Για πιο σκούρες αποχρώσεις, κρατήστε τα αυγά στη βαφή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Συνδυάστε παρόμοια χρώματα - όπως το ροζ και πορτοκαλί ή κόκκινο και ροζ - για να πάρετε μια ποικιλία αποχρώσεων. Συνδυάστε επίσης μπλε με πράσινο, για να πάρετε τις υπέροχες βεραμάν αποχρώσεις.
Μονοχρωματικό Πασχαλινά αυγά - εύκολα να κάνουν τις όμορφες μονοχρωματικό αυγά στο χρόνο προβολής με το χρόνο!Τα πολύ πιο σκοτεινά αυγά εδώ έγιναν με σκούρα καφέ αυγά και με κόκκινο χρώμα για την ομάδα των ροζ αυγών. Αντίστοιχα με σκούρα καφέ αυγά και με μπλε και πράσινο χρώμα για την άλλη ομάδα των σιέλ - βεραμάν αυγών.  
Μονοχρωματικό Πασχαλινά αυγά - εύκολα να κάνουν τις όμορφες μονοχρωματικό αυγά στο χρόνο προβολής με το χρόνο!Εμφανίστε τα μονοχρωματικά αυγά σας σε γυάλινα βάζα "φαρμακείου" ή σε διάφανα μπολ.
Δεν είναι πανέμορφα;
Μονοχρωματικό Πασχαλινά αυγά - εύκολα να κάνουν τις όμορφες μονοχρωματικό αυγά στο χρόνο προβολής με το χρόνο!Καλή επιτυχία!
Πηγή:  thegirlinspired.com/
Μετάφραση, επιμέλεια: Καλή νοικοκυρά



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-

Διαβάστε επίσης: