Τρυφερά ζουμερά πεντανόστιμα παϊδάκια, για την Τσικνοπέμπτη και όχι μόνο!!
- Αλείψτε ττα παϊδάκια καλά με λάδι και πασπαλίστε τα με το Μείγμα Μπαχαρικών για Κρεατικά "καλή νοικοκυρά". Αν αυτό το μαρινάρισμα γίνει από το προηγούμενο βράδυ, ακόμα καλύτερα.
- Βάλτε τα σε λαδωμένη σχάρα όταν η φωτιά έχει ήδη γίνει.
- Ψήστε τα μέχρι να ροδίσουν , γυρίζοντάς τα κατα διαστήματα κι από τις δύο πλευρές
- Όταν είναι έτοιμα, περιλούστε τα αμέσως με μια σος λαδολέμονου, που θα τα κάνει τρυφερά και ζουμερά. Θα την φτιάξετε ως εξής:
Σος λαδολέμονου
Χτυπήστε καλά (σ'ένα σέικερ)
- ένα φλιτζάνι καλής ποιότητας ηλιέλαιο, ή ελαιόλαδο
- τον χυμό ενός λεμονιού
- και ένα κουταλάκι από το Μείγμα Μπαχαρικών για Κρεατικά"καλή νοικοκυρά"
TIPS
Mε τον ίδιο τρόπο προετοιμάστε μπριζόλες, φιλέτα, σουβλάκια χοιρινά ή μοσχαρίσια και ψήστε τα στα κάρβουνα, φυσικά στον ανάλογο χρόνο. Και μην ξεχάσετε την σος λαδολέμονου μόλις τα βγάλετε από την φωτιά.
Η σος λαδολέμονου κρατάει στο ψυγείο για μερικές ημέρες.
Χτυπήστε την και πάλι πριν από κάθε χρήση.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου